Kvälls promenix


Hejsan allihoppa! förlåt för denna dåliga uppdatering, men man kan faktist nästan säga att jag har fullt upp! vi är ju här i göteborg med min familj och fanny! idag så har jag och fanny shoppat i Göteborg och fikat på starbucks,för fanny fyller nämligen år så vi uppvaktade henne med lite paket på morgonen och jag hoppades hon gillade dom! Men imorgon kommer det bilder på vad jag köpte i göteborg både video och bilder! om ni vill då?
I tisdags var vi och badade i en jätte varm sjö haha låg nog i det där vattnet i typ en timme..
Ikväll har vi ätit det godaste som finns!! CHEESCAKE och även en god grill middag! Sen gick vi en kvälls prommenix med mormors hundar och dom är jätte söta!
 
 
 
 
 
 
 

FRÅGESTUND

 
Hej finaste! Tänkte köra igång en frågestund, så om ni undrar över något har n i chansen nu, jag kommer svara på allt! och det gör jag när jag kommer hem nästa vecka eller tidigare! SÅ FRÅGA PÅ NU
Just nu håller jag på och fixa iårdning lite inför väddö, vi ska bara vara där över dagen men måste packa bikini och sånt så vi hörs!
 
Glöm inte att fråga! ha det så bra nu!
 
 

We cant stop - we wont stop

Levis shorts från T-shirtstore 500kr
Hej finisar! idag är det fredag och jag är på toppen humör, imorgon ska min familj och en annan åka til väddö och vara där över dagen och bada vid havet! Och sen på söndag ska vi åka till Gbg hihi är så glad eftersom fanny ska följa med!!
Idag är planerna att vara hemma, ska försöka göra något så jag kan tjäna lite extra pengar! sen ska jag nog bara ta det lungt och njuta av sommaren för nu är det nästan bara 3 veckor kvar, åhh.
 

Tripple

Tröja: Abercrombie&Fitch // Kjol:Hm
Äntligen börjar det fina vädret komma! Igår så cyklade jag och fanny till bad holmen men oturligt nog så var den stängd, men det löste sig endå vi fick låna Fannys gudmors brygga som bodde där i närheten. Efter det så cyklade vi hem och badade i hennes pool och solade och myste, vi kollade även på nya avsnittet av Pll, och gud vad spännande det är!!
På söndag ska hela familjen åka ner till göteborg och hälsa på släkt och Fanny (En annan) Ska få följa med och vi ska nog hitta på lite kul där! Nu ksa jag gå ner och äta lite frukost. Ha det så bra!

smoothie


hej allihoppa! hoppas alla mår bra, det var några dagar sen det kom ett "riktigt" inlägg. Dom senaste dagarna hat tillbringats med fanny och igår gick vi på Bio och åt på tacobar,Vi såg filmen after earth som värkligen var sjukt bra och ja det är värkligen värd att kolla på! Igår så var jag även och klippte mig och noppade mina ögonbryn och jag är faktist jätte nöjd med båda sakerna. Men idag är det väldigt varmt så jag och fanny planerar att bara vara hemma och sola och bada, vi kanske ska åka in till stan i eftermiddag då jag hittade en super fin kjol igår som jag lade undan och ja då ska jag nog köpa den idag. Det var allt för mig hoppas ni får en jätte fin dag! Ha det så bra.

My day


Under my shades

 
Hej sötnosar hoppas allt är bra med er? själv så är det bra här! Här uppe ser ni mina nya solglasögon som jag köpte häromdagen, gillar dom skarpt och dom har skitsnygg modell! Har precis druckit en smootihe, thats my drug, nej skojar bara. Och mina syskon som har varit på ett Ridläger hela veckan kommer hem idag så det ska väl bli kul! Men nu när det bara är 3 veckor kvar på sommalovet, känner jag att jag vill åka någonstans tänk vad härligt att åka till något varmt land nu eftersom sverige värkar ligga lite lågt med värmen..haha. Men om det blir fint väder imorgon ska vi som åkte till Väddo förra veckan åka dit igen så det ska faktist bli super kul!
 
Jag känner att detta inlägg vart lite långt, puss på er och ha en jätte fin dag!
 

2 pictures

2 bilder jag tog från Egypten när vi var där i våras, åh saknar värmen och den känslan när man stiger ur planet och känner den varma luften för första gången haha'
Idag så är det fredag och jag ska bara vara hemma, Igår så var jag hurtig och sprang 2 kilometer faktist väldigt skönt efteråt var det också,Ska nog börja springa 2 gånger i veckan.. Men vi får se om jag lyckas. På tisdag så ska jag sova hos Fanny med sofi förhoppningsvis! och det ska bli jätte kul då Fanny har en ny byggd pool, och vem älskar inte att bada?
 

Outfit

 
Linne:Monki // Jeans:Crocker // Ring:Glitter
En väldigt enkel men skön outfit och passar perfekt till en snygg skinnjacka. Igår så gick jag på stan med fanny och sofi jag hittade ett par skitsnygga brillor! På tisdag nästa vecka ska jag till Frisören och toppa håret och sedan fixa till mina ögonbryn, jag vill få en form på dom som man sedan kan noppa efter själv! sen så ska jag nog åka ner till göteborg och vara hos min mormor medans min andra del av familj är hos min morfar! Nu ska jag gå och fixa mig en smoothie, vad sägs som det? förresten har ni något önskeinlägg ni vill att jag ska göra så kan ni kommentera i kommentarsfältet!

Yollibox

Här om dagen köpte jag en Yollibox för första gången i mitt liv, och jag tog smaken passions frukt och den var värd alla pengarna den kostade haha, den var värkligen super god och kommer lätt köpa den igen.
Idag är en sådan där seg dag man inte gör någonting på, har bara varit hemma och latat mig, men förstår ni att redan halva sommarlovet har gått och här ligger jag och latar mig jag vill att detta ska vara en sommar man minns okej slut med det nu ska jag ut och springa och imorgon vill jag träffa någon och vara med den vi får se hur det blir, Puss

Min kamera

 HÄR hittar ni mitt objektiv (klicka på här) tycker detta objektivet är väldigt bra och prisvärt om man är nybörjare eller ja men kanske inte vill lägga ner flera tusen på ett objektiv tycker jag att detta är perfekt! kom ihåg att kolla upp så att den passar din kamera bara!
 min kamera heter alltså Canon eos 1100d och jag använder ett objektiv som heter EF50mm f/ 1.8:II. allt detta packas ner i min kamera väska och sedan så har jag även ett UV filter!
 

Lost in love

 Min nya hår ring, 12 kr på gina tricot
Hej bloggisen! Igår befann jag mig på väddö med min familj en annan familj och kompisar till dom! har aldrig skrattat så mycket som igår. Jag solade och nu är äntligen min rand tillbaka men lyckas dock aldrig ta mig ner till havet då det var is kallt i vattnet.. men det gick bra endå vi spelade vollyboll och man kan nog säga att det inte är min starka sida haha.. Sen åkte vi alla hem till mig och tog ett kvälls dopp i sjön som var en aning varmare!
nu ska jag äta lite frukost, puss och kram!

FRÅGA FRÅGOR

Fråga frågor i detta inlägg och jag svarar på dom om en timme i en video, tänker även ta frågor som redan frågats och några från ask så kör på nu (tar bort det här inlägget sen!)


frukt fat

bilder tagna för ett tag sen..
Men gudarns vad gott det var och allt tog slut efter 5 minuter (haha)
 
ni kanske undrar värför jag inte bloggade igår! jo och så här ligger det till jag har fixat lite hyllor och en kläd hängare som sitter fast i hyllan i mitt rum, jag vart i alla fall super nöjd! så nu har jag hängt upp lite kläder och gjort ett "sminkbord" ovan för! haha ni förstår nog inte men jag ska fixa en room tour någon gång snart!
Men idag har jag inga planer inbokat, ska nog bara ta det lite lungt! förresten har ni sett det nya Pretty little liars avsnittet? åh så spännande!!

M Y D A Y

Lite söta mobil bilder från dagen!
 
Idag har min dag spenderats ute vid fjällnora sjön med Pauline,Louise,Emmy och Sofi vi hade det jätte mysigt Vi solade, badade åt glass och hyrde en trampbåt och trampade runt på den en liten stund, när vi kommit en bit med båten så ser vi en liten strand med människor först tror vi det var en vanlig strand men sedan visade det sig vara en naken strand där män och kvinnor gick spritt språngande nakna. Vi fick lite panik så vi fortsatte förbi..

Nu ikväll har jag ätit grilad kyckling och lite gott till det, det var tänkt att våra vänner från skottland skulle komma hit men så vart det inte, så vi ska träffa dom någon annan dag i think.Aja ni får ha det så bra!
 
 
 

 


Shade

toppen är från Ginatricot
Hej lovers mår ni bra? själv mår jag toppen, nu ikväll tänkte jag kolla på någon film med lite gott snaks till det (hehe) Jag var nyss och tog ett kvällsdopp med familjen vid sjön och det var mysigt, värkligen glad att sommar värmen kommit nu, Och imorgon ska jag träffa min lilla plutt fanny igen.
åh jag fick ett sug för att dra till stockholm och shoppa på alla reor med någon kompis, men sen så kom jag på att jag var pank. Måste värkligen lära mig spara mina pengar..

Bikini love

Bikini: H&M // Shorts: Levis - T-shirt store
Här ovan ser ni bilder på min nya bikini som jag är helt in love with anyway så hittar ni den på H&M och har ni tur kan den även finnas på rean, där jag httade min för ynka 50kr!
men men tillbaks till annat  jag är fortfarande med fanny och jag sov över hos henne igår och vi kollade på the hangover 1 & 2 haha jag älskar dom filmerna och funderar på att se den tredje idag! men nu ska jag äta så puss på er.
 

 

bästavän

 Åh älskar värkligen ljuset i dom här bilderna eller vad tycker ni om dom?
Älskade bästavän! har spenderat denna soliga dag med Fanny, vi tog lite bilder på väg till sjön när vi cyklade dit, så härligt att bo 5 minuter från sjön. Lite senare ska vi åka in till kens pizza och äta pizza (haha) och sen så sover jag där ikväll!

NY BLOGG

 
Hej mina finaste byter blogg till denna för jag känner för något nytt och har tröttnat på min gamla! har gjort om designen och väldigt mycket här och jag hoppas ni gillar denna bloggen och stanar här!
 
på tal om design så ser ni att jag har kanter/ skuggur runt min meny och inlägg och jag har letat super länge (när jag startade blogga) efter det sen så såg jag att min vän pauline hade gjort så på sin blogg och hoppas du inte blir sur eller så eftersom jag inte menar med att härmas!